Prozori

Prozor nije samo barijera u kontaktu sa vanjskim svijetom. Najdinamičniji dio vanjske ovojnice zgrade istovremeno djeluje kao prijemnik koji propušta sunčevu energiju u prostor, ali predstavlja i zaštitu od vanjskih utjecaja i gubitaka topline.

Zahtjevi tržišta te energetskih strategija globalno veliki naglasak stavljaju na unapređenje energetske učinkovitosti, te samim time aktivnosti koje se provode koncipirane su na uštedi energije, ugodi stanovanja, smanjenju karbonskog otiska, što svakako doprinosi održivom razvoju i pozitivnom utjecaju na okoliš.

 • Dugotrajnost – PVC materijal otporan je na atmosferske utjecaje i ne mijenja svoja svojstva, iznimna sposobnost sporog starenja
 • Toplinska izolacija čuva energiju i smanjuje troškove u kućanstvu
 • PVC materijal se može reciklirati i nije štetan za okoliš
 • Jednostavni za održavanje – glatka površina koja se lako čisti
 • Cijenom je vrlo prihvatljiv

PVC PROZORI mogu biti :

 • jednokrilni PVC prozori
 • dvokrilni PVC prozori
 • trokrilni PVC prozori
 • četverokrilni PVC prozori

PVC PROZORI nestandardnih oblika kao npr:

 • okrugli PVC prozori
 • poluokrugli PVC prozori
 • pvc prozori trokutastog oblika
 • pvc prozori koji imaju jednu stranicu skošenu
 • pvc prozori koji iznad imaju nadsvjetlo
 • pvc prozori sa jednom ili dvije kosine

Ulazna vrata

Ulazna vrata mogu biti izvedena u varijantama:

 • dvokrilna,
 • jednokrilna i
 • razne kombinacije sa fiksnim dodatnim elementima.

Fiksni dodatni elementi mogu se nalaziti u gornjoj zoni kao nadsvijetlo ili kao bočni fiksni elementi.

Nudimo Vam mogućnost oblikovanja prema vašim željama i potrebama. Veliki izbor dekorativnih panela u PVC i ALU, kvaka, stakala i boja omogućuje da za sebe izaberete najbolje i najprikladnije vašim estetskim zahtjevima.

Ulazna vrata mogu se izvesti kao potpuno staklena sa različitim vrstama stakala iz našeg proizvodnog programa. Pri uređenju vašeg doma, i najmanji detalj pridonosi kućnoj atmosferi. A pogotovo ulazna vrata.

Ukoliko odaberete naša vrata, ne samo da će ulaz u Vaš dom postati moderan i atraktivan, nego ćete dobiti i visokokvalitetan, unikatan i dugovječan proizvod.

Zimski vrtovi

Bilo da imate potrebu za dodatnim životnim prostorom ili jednostavno sebi i svojoj obitelji želite podariti kutak za odmor i opuštanje, zimski vrt idealno je rješenje za Vas. Osim što povećava životni prostor u kojem je zbog dobre izolacije i zaštite od vremenskih uvjeta ugodno boraviti tijekom cijele godine, svaki bilo PVC, bilo ALU zimski vrt omogućava direktan dodir s prirodom što ga čini pravom oazom mira.

Iako zimski vrt ima svoje prednosti u bilo koje vrijeme na bilo kojem mjestu, njegove pozitivne strane možda su ipak najuočljivije u zimsko doba, kao i u većim gradovima. S obzirom da zimi puno vremena provodimo u zatvorenom prostoru što nas često čini neraspoloženima, zimski vrt ovdje može imati zaista veliki značaj. Uživanje u zelenilu u toplini svoga doma za vrijeme hladnih pa i snježnih dana, želja je, ali i potreba mnogih.

Zaštita za stakla

Uz razne načine pokušali smo zaštiti se od sunca i raznih insekata.

Rolete su izvrstan izbor jer pružaju zaštitu od vanjskih utjecaja, štite vašu privatnost i pridonose toplinskoj i zvučnoj izolaciji vašeg doma ili poslovnog prostora. Jednostavno se ugrađuju na novogradnje ili na već postojeće objekte te zahtijevaju minimalno održavanje. U ponudi je nekoliko vrsta roleta s mogućnošću mnogobrojnih kombinacija boja lamela, ormarića, vodilica i letvica.

Žaluzine su najčešće upotrebljavana vrsta sjenila. Pružaju odličnu zaštitu od Sunčeve svjetlosti i neželjenih pogleda, čime pridonose osjećaju ugode i privatnosti u vašim prostorima. Zahvaljujući raznim mogućnostima kombinacija boja lamela, maski, vodilica i završnih letvica bit će i estetski dodatak vašem domu ili poslovnom prostoru.

Sjenila upotpunjuju ugođaj i uljepšavaju izgled vašeg doma ili poslovnog prostora. Žaluzine predstavljaju jednu od najraširenijih vrsta sjenila.

Komarnici su jednostavno rješenje za učinkovito sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Prikladni su i za stambene i za poslovne prostore, gdje god postoji potreba za zaštitom od insekata uz nesmetan prolazak zraka kroz otvorene prozore ili vrata. Zahvaljujući raznim dimenzijama i različitim načinima montaže, moguće ih je prilagoditi potrebama naručitelja.

Komarnici predstavljaju jednostavno i učinkovito rješenje, budući da sprječavaju ulazak neželjenim insektima u prostorije, a ne ometaju ulazak svježeg zraka kroz otvorene prozore.

Grilje su se pokazale odličnim izborom za zaštitu od sunca kako na Jadranu tako i u kontinentalnoj Hrvatskoj. Štite od sunca, kiše, leda, snijega, vjetra, te zaštita pred vremenskim nepogodama zato moraju biti izvedene besprijekorno. Aluminij se pokazao kao idealan materijal za grilje.

Grilje su praktičan i ujedno ukrasan dodatak vanjskom izgledu objekta, a mogu se proizvoditi iz aluminija ili PVC-a.

Alumijske grilje mogu biti izrađene s pomičnim i fiksnim lamelama u boji po Vašem izboru. Pomične lamele vam omogućuju prolaz svjetla i prozračivanje prostora.